zaterdag 20 oktober 2012

De Floriade

Toch maar even proberen om een foto van de Floriade op mijn blog te zetten. Naast de vele prachtige bloemen en culturele gebouwen van b.v. uit Indonesië, was er op 'mijn' dag een steltendans van Columbia. Prachig. Ik denk dat ik toch wel even moet oefenen hiervoor (én kilo's afvallen). Dat doe ik dus maar niet,
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

  1. Dat ziet er spectaculair uit. Houd je nog maar even bezig met de 7 dingen, dat is al "hoog" genoeg gegrepen. Ik ga morgen ook proberen een nieuw blog met foto te maken.

    Groet van Truitje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zie ik je maandag Truitje? Ik maakte een foto bij mijn profiel, maar die komt er alleen uit als ik op mij druk, in bijvoorbeeld de post van Anjes. Afijn we zien wel.
    Succes met symbaloo. Ik heb er alleen nog maar naar gekeken. Hoop dat dit weekend te doen.
    Groet, Leeuwinnetje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leeuwinnetje ik heb je reactie gelezen,heb toch nog wat problemen met een nieuw blokje te maken op mijn startpagina van symbaloo.b.v.van 7dingen ik weet n.l.het webadres niet en daar wordt naar gevraagd.Tevens kan ik niet op de bloglijst komen en kan zo niet bij mijn blog en die van de anderen komen. Ik krijg alleen maar de pagina van een reactie plaatsen te zien.Hoe is dat bij jou?

    BeantwoordenVerwijderen